Begeleiding op atelier

Op vrijdagmiddagen staat mijn atelier open voor mensen die graag begeleid willen worden bij het maken van hun werk. Het gaat om schilders met enige ervaring die verder willen komen of meer vrijheid zoeken in hun werk.
Ik begeleid maximaal 5 mensen en heb dus veel tijd voor iedereen!
Het gaat om open lessen waarbij ín overleg met de schilder de opdracht wordt gegeven en waarbij de schilder zelf aangeeft waar hulp nodig is. Het zijn intensieve lessen waarbij veel vragen gesteld kunnen worden of waar juist in alle rust gewerkt wordt aan één werk.

De lessen kunnen afgesloten worden met een gezamenlijke atelierexpo begin juli, maar dat is niet verplicht.
De lessen zijn inclusief thee, koffie en wat lekkers. Er staat een tafel waar we altijd aan kunnen schuiven om te overleggen en er zijn boeken om inspiratie in op te doen: alles om in een ontspannen sfeer te werken aan nieuwe richtingen of verdieping. Je werkt met eigen materiaal.
Het is wel altijd mogelijk materiaal van mij te gebruiken om eens wat uit te proberen. Er wordt gewerkt met acryl- en olieverf, maar ook met soft pastel en krijt.

Data: vrijdag 7, 14, 21, 28 juni, 5 juli, na de zomer start ik op 6 september en verder in overleg
Tijd: tussen 13:30 uur en 17:00 uur kan je langskomen voor een les van twee uur.
Waar: Jacobus van Waertstraat 53, Westzaan
Kosten: 1 les € 30,- / 12 lessen € 300,- •
Aanmelden en meer informatie: joanne.zegers@gmail.com of 06 49770656

• Na de zomer begin ik weer op vrijdag 6 september, je kan betalen per les, per maand of per 12 lessen. Een ‘proefles’ is ook mogelijk: kom kennis maken dan kijken we of het klikt en wat ik voor jou zou kunnen betekenen; kost 5 euro voor een uurtje.