Dit jaar mag ik jureren, rondleiden en een inspiratiepraatje houden! Het wordt een leuk en mooi festival in Zaandam (hoofdlocatie) en in de prachtige Zaanbocht in Wormerveer (schilderen).
Van ’t Kwassie in de Zaanbocht krijg je korting op je drager en mag je naar de plee…

Van de site van het festival:

‘Buitenschilders’ gezocht

Tijdens het Monet Art Festival zullen vele tientallen schilders gelijktijdig het zelfde doen wat Claude Monet in 1871 in de Zaanstreek deed; En plein air schilderen en op die manier de Zaanstreek van toen als een impressie aan het doek toevertrouwen.

Monet en zijn navolgers voelen en proeven de sfeer van de Zaan en haar omgeving. En vertrouwen dat, elk vanuit zijn/haar eigen indruk en vanuit zijn/haar professionaliteit toe aan het schildersdoek.

Van professional tot amateur

De Stichting Monet in Zaandam zoekt schilders die tijdens het festival op 6 juli op (Monet-) locaties in Zaandam en Wormerveer en plein air willen schilderen. Of je al kunt leven van de kunst of vooral leeft voor de kunst maakt niet uit. Van amateur tot professional, iedereen kan zich aanmelden. Er zijn ervaren begeleiders aanwezig dus ook met je vragen kun je bij ons terecht.

Voor alle informatie en opgeven ga naar Monet Art Festival