Noord: 21 en 22 april. Ik ben atelier 19.
Open 11:00 – 17:00 uur

Atelierroute Zaansteek 2018 vindt dit jaar voor het eerst plaats in april. De route is als vanouds ingedeeld in een noord- en een zuidroute. Er doen meer kunstenaars aan de route mee dan ooit! Maar liefst 65 Zaanse schilders, keramisten, textielkunstenaars, fotografen, edelsmeden en allerlei andere disciplines zetten hun deuren open en exposeren hun nieuwe werk. Bekijk hieronder online het atelierroutemagazine voor het overzicht van de deelnemende kunstenaars. 

Magazine met alle informatie klik hier. Magazine ziet er prachtig uit!

Routekaart digitaal te bekijken: klik hier. Ik ben nr 19 (Noord).

Voor 24 euro een kunstwerk De foto’s bij dit bericht zijn een paar van mijn ‘Collector Items’. We hebben op Facebook en Instagram al prachtige collector items langs zien komen! De bezoekers kunnen hun geluk niet op (is onze bescheiden mening) want waar vind je een uniek kunstwerk voor 24 euro? De kunstenaars verkopen de collectors items zelf en dragen geen commissie o.i.d. af aan Tengel. Er zijn maar 24 items per kunstenaar, dus wees er snel bij!

De Kaart voor Kunst wordt gedrukt in een oplage van 2500 exemplaren en is een stempelkaart met het doel onze bezoekers te stimuleren meer ateliers te bezoeken. Hoe meer stempels jouw bezoeker verzamelt, hoe groter de kans op een prijs (waardebon van 24, 50 of 100 euro, te verzilveren bij een deelnemende kunstenaar).

Kijk op de website van Tengel om mee te doen met de prijzen en voor alle overige informatie: klik hier.