Dit is alweer de derde keer dat ik mij een week terugtrek in de toren van Monnickendam!
Van Maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni zal ik naar Monnickendam fietsen om in de toren tot nieuw werk te komen. Na een tocht van zo’n ander half tot 2 uur, ben ik weer heerlijk leeg, of kan je beter zeggen helemaal vol? Vol met beelden van landschap, lucht, water, leegte, zon en wolken.
Dit jaar wil ik lange werken maken op papier met latex en rollers, krijt en inkt.
Het gaat om repen van zeker drie meter lang die vertical hangen.
Ik ben nu al nieuwsgierig naar wat dat oplevert!
Doordeweeks ben ik er vanaf 12 uur.
Kom langs en geniet van die heerlijke fietstocht of rij gewoon lekker: jullie zijn van harte welkom.

Vrijdagavond 28 juni is er om 20:00 uur een kort concert van Bobbie Blommesteijn, professionele zangeres met prachtige klassieke stem.
Mijn werk hangt dan nog aan de muren.
Opgeven is nodig vanwege de beperkte ruimte: ankie.blommesteijn@gmail.com